Contactati-ne

Construim Jacuzzi-uri SPA Lux Rezidential cu structura prefabricata placate cu mozaic nobil, in orice forma si dimensiune. Producem Jacuzzi din lemn –HOTTUB-SPA, atat pentru apa dulce cat si pentru apa sarata. Importăm şi comercializăm, ciubăre din lemn pentru baie cu apă fierbinte numite şi Hot Tub, saune de tip butoi de exterior - Sauna Barrel, construim saline artificiale cu sare de PRAID şi sare de HIMALAYA si montăm în condiţii avantajoase terase deck – DECKING .

Produsele noastre se adreseaza atat centrelor SPA, pensiunilor cat si persoanelor fizice pentru uzul privat, vin în întâmpinarea dorinţelor fiecăruia, existând posibilitatea de a alege dintr-o varietate mare de dimensiuni şi culori, atât la Jacuzzi-uri cat si la Hot Tub– uri , Sauna Barrel, terase deck sau saline artificiale.

Jacuzzi-urile SPA Lux Rezidential au structura prefabricata din polistiren XPS 100 mm, ramforsat cu fibra de sticla, tratat cu rasina pe interior si exterior ce confera o ultra izolatie termica si rezisteta mare la ciclurile inghet-dezghet, placate cu mozaic nobil

Ciubărele din lemn, Hot Tub–urile, sunt produse in nordul Europei, sunt produse care doteaza majoritatea centrelor SPA din toata Europa, şi sunt fabricate din lemn de molid siberian sau de zada siberian, dotate cu sobe de încălzit pe lemne din inox sau din aluminiu marin.

Saunele Barrel tip butoi sunt saune de exterior, orizontale sau verticale , dotate cu sobe electrice sau sobe pe lemne şi sunt importante din nordul Europei.

Jacuzzi-urile din lemn HOTTUB-SPA, sunt ciubăre din lemn cu diagonala de la 1,6 m la 2,4 m, destinate pentru 5-12 persoane şi dotate cu sistem de hidromasaj, sistem de aeromasaj , sistem de filtrare, ozonator sau lampa UV si sistem de iluminat subacval. Acestea sunt disponibile atât pentru apă sarata cât şi pentru apă dulce .

Montăm Terase deck - Decking, în cele mai avantajoase condiţii la o calitate superioară şi preţuri de importator.

Micro Salina de suprafaţă. Construim saline cu sare de PRAID sau cu sare de HIMALAYA. Acestea pot fi dotate şi cu generatoare de aerosoli.

Pentru achiziţionarea unui Jacuzzi SPA Lux Rezidential, a unui ciubăr din lemn Hot Tub, a unei Saune Barrel - saună de exterior, a unui Jacuzzi din lemn HOTTUB-SPA, montarea unei terase ori construirea unei camere saline vă rugam să ne contactaţi